Δημοφιλείς αναζητήσεις: Προζυμια

Scroll

ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ανακαλύψτε μια πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και πρώτων υλών για τους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας.

Ανακαλύψτε

ΕΥΡΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Από την έμπνευση στη δημιουργία. Εξερευνήστε νέες ιδέες για την επόμενη σας συνταγή.

Ανακαλύψτε

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναπτύξτε νέες ιδέες για προϊόντα, ανταλλάξτε απόψεις με ειδικούς όσον αφορά την αλληλεπίδραση των συστατικών στοιχείων, τη διατροφή και τον συνδυασμό τροφίμων ή συμμετάσχετε σε τεχνικά σεμινάρια.

Ανακαλύψτε

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Από την κατανόηση των καταναλωτικών τάσεων, συμπεριφορών και στάσεων έως συγκεκριμένες δράσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Ανακαλύψτε

PURATOS ΕΛΛΑΣ

ΝΕΑ

Vision ΤΕΥΧΟΣ 18

Το νέο μας τεύχος του Vision ήταν αφιερωμένο στην έκθεση της ΑΡΤΟΖΑ που πραγματοποιήθηκε και με την συμμετοχή της Puratos. Για όσους από εσάς δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε μπορείτε να διαβάσετε για τα νέα μας προϊόντα. Εάν κάποιες από τις προτάσεις μας σας ενδιαφέρουν μην διστάσετε να μας ρωτήσετε. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

Vision ΤΕΥΧΟΣ 17

To νέο μας Vision για το φθινόπωρο και το χειμώνα περιλαμβάνει γευστικές προτάσεις τόσο για αρτοποιούς όσο και ζαχαροπλάστες. Νέες προσεγγίσεις για σνακ αλμυρά και γλυκά. Μοναδικά προζύμια μαζί με ένα διαγωνισμό που σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε. Γλυκές προτάσεις μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για να προετοιμαστείτε κατάλληλα και έγκαιρα.

PatisFrance και Le Meilleure Macaron Grec

Μια απολαυστική βραδιά με εξαιρετικές και μοναδικές γεύσεις διοργανώθηκε από την Γαλλική Πρεσβεία προς τιμή του “εθνικού” τους γλυκού.

Η Belcolade αποκλειστικός “chocolate partner” στο Chocolate University στην Bruges.

Για όσους η σοκολάτα θεωρείτε ο βασιλιάς των υλικών της ζαχαροπλαστικής δεν θα πρέπει να το χάσουν.

Vision ΤΕΥΧΟΣ 16

Φυσικά προζύμια Sapore, σνακ με το Ιταλικό O-tentic Pugliese αλλά και Πασχαλικές προτάσεις για τούρτες, θα βρείτε στο νέο τεύχος που κυκλοφόρησε.

"Διαγωνισμός για το καλύτερο Macaron με ελληνικές γεύσεις"

"Διαγωνισμός για το καλύτερο Macaron με ελληνικές γεύσεις"

"Διαγωνισμός για το καλύτερο Macaron με ελληνικές γεύσεις"

"Διαγωνισμός για το καλύτερο Macaron με ελληνικές γεύσεις"

H Puratos Ελλάς στηρίζει τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής

H Puratos Ελλάς στηρίζει τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής

Vision ΤΕΥΧΟΣ 15

To newsletter μας για τον Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2017

Η συμμετοχή της Puratos στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ 2017

Η συμμετοχή της Puratos στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΡΟΖΥΜΙΩΝ

Η «Βιβλιοθήκη για το Προζύμι της Puratos» στο Κέντρο για τη Γεύση του Ψωμιού στο Saint-Vith έχει βάση στο Βέλγιο. Συγκεντρώνει μια αυθεντική συλλογή προζυμιών (με διαφορετικές γεύσεις) από όλο τον κόσμο. Η πρωτοβουλία μας έχει υπάρξει μια αληθινή πηγή κληρονομιάς για τους αρτοποιούς και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Σχολές Αρτοποιίας

Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο να ανταλλάσσουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία μας με τους εμπορικούς μας εταίρους, αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, σουπερμάρκετ, βιομηχανία, στους οποίους προμηθεύουμε συστατικά, αλλά και να βοηθήσουμε τις μη προνομιούχες κοινότητες στις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε. Το να είμαστε ένας αξιόπιστος τοπικός εταίρος είναι μέρος της φιλοσοφίας μας για τις διεθνείς επιχειρήσεις την οποία εκφράζουμε ανοίγοντας σχολές αρτοποιίας στην Ινδία και τη Βραζιλία.