TASTE TOMORROW - ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

κάνοντας το μέλλον των τροφίμων πραγματικότητα στο σήμερα

Η συνειδητοποίηση για υγιεινή κατανάλωση, φυτική διατροφή και γενικότερα η καταναλωτική συμπεριφορά βρίσκεται υπό συνεχή εξέλιξη και ανανέωση.

Γι' αυτό, περισσότερα από 10 χρόνια πριν, αναπτύξαμε τη δική μας ερευνητική πρωτοβουλία καταναλωτών που ονομάζεται Taste Tomorrow. Παρακολουθούμε τοπικές και παγκόσμιες καταναλωτικές συμπεριφορές, στάσεις και επιλογές, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό συνεντεύξεων και σημασιολογικής τεχνολογίας AI. Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την εξέλιξη των τάσεων και να ανακαλύπτουμε νέες στην αρτοποιία, τα ζαχαροπλαστεία και τη σοκολάτα.

Επιπλέον, όλα τα δεδομένα που συλλέγουμε υποστηρίζονται από το παγκόσμιο δίκτυο εντοπισμού τάσεων, εξαντλητική αισθητηριακή έρευνα και μοναδικές συνεργασίες με ερευνητές, οίκους γεύσεων και πανεπιστήμια.

Αναπαραγωγή βίντεο

πως βοηθα αυτο την επιχειρηση σας

  • Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις στα αρτοποιεία, τα ζαχαροπλαστεία και τη σοκολάτα. Σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο
  • Αποκτήστε μια παγκόσμια προοπτική για τη βιομηχανία τροφίμων στο σήμερα και ανακαλύψτε τις προβλέψεις για την κατεύθυνση που μπορεί να πάρει στο κοντινό και μακρινό αύριο. 
  • Συγκεντρώστε φρέσκιες ιδέες και γνώσεις της αγοράς από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. 
  • Μείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας και ανακαλύψτε νέες ευκαιρίες.

Για να δημιουργήσετε τα καλύτερα τελικά προϊόντα και να προβλέψετε τι θα ακολουθήσει, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών σας.

Το Taste Tomorrow είναι η μεγαλύτερη έρευνα καταναλωτών όσον αφορά προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας που διεξάγεται σε 40 χώρες για τη συλλογή δεδομένων από περισσότερους από 17.000 καταναλωτές.

Μέσω εμβάθυνσης σε πληροφορίες σχετικά με τις συμπεριφορές, προτιμήσεις και επιλογές των καταναλωτών, τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο, αυτή η ανεξάρτητη έρευνα που πραγματοποιείται από την Puratos, προσφέρει μια ματιά στο μέλλον, καθώς παρακολουθεί την εξέλιξη των τάσεων και αποκαλύπτει τις νέες που δημιουργούνται.

Το αποτέλεσμα; Καινούρια δεδομένα σχετικά με την υγεία, την εμπειρία, τα ψηφιακά μέσα και άλλα, για την ανάπτυξη καινοτομιών στους τομείς της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιίας.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 2023

Οι πιο δημοφιλείς τάσεις στην αρτοποιία για το 2023

Οι καταναλωτές απαιτούν φρεσκάδα, εκτιμούν τη δεξιοτεχνία και συνεχίζουν να αναζητούν την άνεση στις παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές.

Οι πιο δημοφιλείς τάσεις στη ζαχαροπλαστική για το 2023

Οι καταναλωτές κυνηγούν την αγνή παράδοση, τα κλασσικά με μια ανατροπή και την επιτρεπτή απόλαυση.

Οι πιο δημοφιλείς τάσεις στη σοκολάτα για το 2023

Οι καταναλωτές απαιτούν περισσότερα από τη σοκολάτα πέρα από τη γλυκύτητα. Η διαφάνεια και η συνειδητή κατανάλωση είναι μία από τις τρεις κορυφαίες τάσεις.

Μείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες

Συνεχώς ανανεωμένες γνώσεις για την υγεία, την ευκολία, την εμπειρία, την ψηφιακότητα και πολλά ακόμη με στόχο την τόνωση της καινοτομίας στον τομέα της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολάτας.

Επερχόμενες εκδηλώσεις Taste Tomorrow

Λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τις συνήθειες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών κατά τη διάρκεια μιας από τις εκδηλώσεις μας στο Taste Tomorrow, όπου θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας για τους καταναλωτές.

Προς το παρόν δεν έχουν προγραμματιστεί νέες εκδηλώσεις Taste Tomorrow. Παρακολουθήστε αυτή τη σελίδα για να ενημερώνεστε για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Τελευταία Άρθρα

Οι 5 πιο δημοφιλείς διατροφικές τάσεις που οφείλει να γνωρίζει κάθε αρτοποιός, ζαχαροπλάστης και σοκολατοποιός

Οι 5 πιο δημοφιλείς διατροφικές τάσεις που οφείλει να γνωρίζει κάθε αρτοποιός, ζαχαροπλάστης και σοκολατοποιός

Η έρευνα καταναλωτών Taste Tomorrow βοηθά τους αρτοποιούς, τους ζαχαροπλάστες και τους σοκολατοποιούς να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις. Για να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά, επωφεληθείτε από αυτές τις 5 βασικές τάσεις για το 2023 και το μέλλον.

Διατροφικές τάσεις σε όλο τον κόσμο: ανακαλύψτε τις τοπικές διαφορές

Διατροφικές τάσεις σε όλο τον κόσμο: ανακαλύψτε τις τοπικές διαφορές

Η ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης που είναι πάντα ενεργοποιημένη στο Taste Tomorrow παρακολουθεί εκατομμύρια αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με τρόφιμα και ερωτήματα αναζήτησης. Έχουμε φτιάξει τις κορυφαίες 5 λίστες με τις τάσεις που αναφέρθηκαν περισσότερο σε διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο.