ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

My Puratos

Το My Puratos είναι μια απλή διαδικτυακή πλατφόρμα παραγγελιών που προσφέρει την ευελιξία και την ευκολία που χρειάζεστε για να παραγγείλετε και να παραλάβετε τα προϊόντα που θέλετε, όταν τα θέλετε.

Ανακαλύψτε

Κέντρο για τη Γεύση του Ψωμιού

Με έδρα στις Βρυξέλλες του Βελγίου, το Κέντρο για τη Γεύση του Ψωμιού προσφέρει στους πελάτες, τους επιστήμονες και τους εργαζόμενους της Puratos την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους για το ψωμί και τις βέλτιστες πρακτικές για την επίτευξη τέλειων γεύσεων. Στεγάζει επίσης τη διάσημη Βιβλιοθήκη Προζυμιών του ομίλου μας.

Ανακαλύψτε

Κέντρο Σοκολάτας

Στα δύο Κέντρα Σοκολάτας μας, οι ειδικοί της Puratos ερευνούν τις τελευταίες τάσεις στην παραγωγή σοκολάτας, αναπτύσσοντας επίσης νέες ιδέες, προϊόντα, διαδικασίες και τεχνολογίες.

Ανακαλύψτε

IBCC - Κέντρο Βιομηχανικής Αρτοποιίας

Τα IBCC παρέχουν σε πελάτες από όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις και εργαλεία για την ανάπτυξη ειδικών τελικών προϊόντων αρτοποιίας και για την έρευνα και τη δοκιμή νέων εφαρμογών πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Ανακαλύψτε

Κέντρο βιομηχανικής ζαχαροπλαστικής

Με παρουσία σε 11 χώρες, τα IPCC προσφέρουν στις βιομηχανίες προϊόντων ζαχαροπλαστικής πλήρως εξοπλισμένα κέντρα δοκιμών, τα οποία εστιάζουν αποκλειστικά στην τεχνολογική καινοτομία και την βελτιστοποίηση των διαδικασιών.

Ανακαλύψτε

Κέντρο Καινοτομίας

Ένα δίκτυο 463 τεχνικών συμβούλων σε 77 Κέντρα Καινοτομίας ασχολείται αποκλειστικά με το να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Ανακαλύψτε

Έρευνα & Ανάπτυξη

Οι ερευνητές μας σε όλο τον κόσμο διεξάγουν πελατοκεντρικές μελέτες για τη γεύση, την υφή, τη διάρκεια ζωής, τη διατροφή, καθώς και πολλές άλλες πτυχές του τομέα της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας. Το αποτέλεσμα είναι εξειδικευμένες συμβουλές για τον τρόπο παρασκευής καινοτόμων συστατικών, διαδικασιών παραγωγής, εξοπλισμού και τελικών προϊόντων.

Ανακαλύψτε

BakerOnline

H Puratos σε αποκλειστική συνεργασία με την Βελγική πλατφόρμα υπηρεσιών Bakerοnline, που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιούς & ζαχαροπλάστες σε περισσότερες από 30 χώρες , επιτρέπει στους πελάτες της να δημιουργήσουν τον εξατομικευμένο διαδικτυακό τους ιστότοπο πωλήσεων.

Ανακαλύψτε