ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

My Puratos

Στην Puratos Ελλάς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με την επιχείρησή σας. Μπορείτε να στηριχτείτε σε εμάς, καθώς προσαρμοζόμαστε στη νέα κανονικότητα. Η κορυφαία μας προτεραιότητα είναι να αναπτύξουμε τρόπους ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε όταν μας χρειάζεστε, τώρα αλλά και στο μέλλον.

Εξερεύνηση

BakerOnline

H Puratos σε αποκλειστική συνεργασία με την Βελγική πλατφόρμα υπηρεσιών Bakerοnline, που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιούς & ζαχαροπλάστες σε περισσότερες από 30 χώρες , επιτρέπει στους πελάτες της να δημιουργήσουν τον εξατομικευμένο διαδικτυακό τους ιστότοπο πωλήσεων.

Εξερεύνηση

Κέντρο για τη Γεύση του Ψωμιού

Με έδρα στις Βρυξέλλες του Βελγίου, το Κέντρο για τη Γεύση του Ψωμιού προσφέρει στους πελάτες, τους επιστήμονες και τους εργαζόμενους της Puratos την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους για το ψωμί και τις βέλτιστες πρακτικές για την επίτευξη τέλειων γεύσεων. Στεγάζει επίσης τη διάσημη Βιβλιοθήκη Προζυμιών του ομίλου μας.

Εξερεύνηση

Κέντρο Σοκολάτας

Στα δύο Κέντρα Σοκολάτας μας, οι ειδικοί της Puratos ερευνούν τις τελευταίες τάσεις στην παραγωγή σοκολάτας, αναπτύσσοντας επίσης νέες ιδέες, προϊόντα, διαδικασίες και τεχνολογίες.

Εξερεύνηση

IBCC - Κέντρο Βιομηχανικής Αρτοποιίας

Τα IBCC παρέχουν σε πελάτες από όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις και εργαλεία για την ανάπτυξη ειδικών τελικών προϊόντων αρτοποιίας και για την έρευνα και τη δοκιμή νέων εφαρμογών πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Εξερεύνηση

Κέντρο βιομηχανικής ζαχαροπλαστικής

Με παρουσία σε 11 χώρες, τα IPCC προσφέρουν στις βιομηχανίες προϊόντων ζαχαροπλαστικής πλήρως εξοπλισμένα κέντρα δοκιμών, τα οποία εστιάζουν αποκλειστικά στην τεχνολογική καινοτομία και την βελτιστοποίηση των διαδικασιών.

Εξερεύνηση

Κέντρο Καινοτομίας

Ένα δίκτυο 463 τεχνικών συμβούλων σε 77 Κέντρα Καινοτομίας ασχολείται αποκλειστικά με το να παρέχει στους πελάτες μας υποστήριξη τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Εξερεύνηση

Έρευνα & Ανάπτυξη

Οι 377 ερευνητές μας διεξάγουν πελατοκεντρικές μελέτες για τη γεύση, την υφή, τη διάρκεια ζωής, τη διατροφή, καθώς και πολλές άλλες πτυχές του τομέα της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας. Το αποτέλεσμα είναι εξειδικευμένες συμβουλές για τον τρόπο παρασκευής καινοτόμων συστατικών, διαδικασιών παραγωγής, εξοπλισμού και τελικών προϊόντων.

Εξερεύνηση