Κάνε τη διαφορά για τον πλανήτη και για σένα

16 Νοε 2022

Φυτικής Προέλευσης
Καθαρή Ετικέτα
Μειωμένα Λιπαρά

 

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών και στην αυξανόμενη τάση για τα φυτικά προϊόντα, η Puratos παρουσιάζει την καμπάνια Plant Forward. Σκοπός της καμπάνιας είναι η προώθηση ενός ευρέος φάσματος πρώτων υλών και λύσεων φυτικής προέλευσης.

Με την καμπάνια Plant Forward προωθούμε την αντικατάσταση ζωικών λύσεων και πρώτων υλών, που βασίζονται στο γάλα, το βούτυρο, τα αυγά με αντίστοιχες φυτικές.

 

 

 

 

H νέα πρωτοποριακή σειρά της Puratos φυτικών υποκατάστατων προϊόντων, γαλακτοκομικών και βουτύρου, έχει στόχο να προσφέρει στους πελάτες της

·  Προϊόντα με εξαιρετική γεύση και υφή.

·  Την ικανοποίηση ότι προστατεύουμε τον πλανήτη μειώνοντας τη χρήση προϊόντων ζωικής προέλευσης αλλά και την εκπομπή CO2.

Με αυτά μας τα προϊόντα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια ολοκληρωμένη φροντίδα τόσο για εσάς, τους πελάτες μας,  τους καταναλωτές σας αλλά τελικά και για τον πλανήτη μας.

Διαβάστε περισσότερα για τα προϊόντα μας και γίνεται και εσείς μέτοχοι της καμπάνιας μας Plant forward. 

 

 

                                                          ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

 

Φυτικής προέλευσης δεν σημαίνει ότι δεν περιέχουν αλλεργιογόνα. Ελέγξτε το TDS του προϊόντος για πληροφορίες σχετικά με την πιθανή παρουσία αλλεργιογόνων.

 

Ανακαλύψτε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ξεκινήσαμε μια πρωτοβουλία εκτίμησης του κύκλου ζωής (ΕΚΖ) με στόχο να αναλύσουμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιταχύνουν τις φιλοδοξίες τους όσον αφορά τη βιωσιμότητα.

Mimetic

Mimetic

Αναζητάτε ένα φυτικής προέλευσης υποκατάστατο βουτύρου που να μοιάζει 100% με βούτυρο, να είναι 100% χωρίς πρόσθετα και έως και 3 φορές πιο βιώσιμο; Μην ψάχνετε άλλο!

Sunset Glaze

Sunset Glaze

Το υποκατάστατο αυγού Sunset Glaze παράγεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία UHT και είναι αποστειρωμένο στη συσκευασία. Χαρίζει εκπληκτική γυαλάδα και χρώμα αποφεύγοντας όλα τα πιθανά προβλήματα που προκαλεί η χρήση αληθινών αυγών, ακόμα κι όταν είναι φρέσκα.

Γιατί η φυτική διατροφή θα μεταμορφώσει τη βιομηχανία τροφίμων

Γιατί η φυτική διατροφή θα μεταμορφώσει τη βιομηχανία τροφίμων

Γιατί η φυτική διατροφή θα μεταμορφώσει τη βιομηχανία τροφίμων.

Προϊόντα φυτικής προέλευσης: από την εξειδικευμένη αγορά στην επανάσταση των τροφίμων

Προϊόντα φυτικής προέλευσης: από την εξειδικευμένη αγορά στην επανάσταση των τροφίμων

Τα προϊόντα φυτικής προέλευσης αποτελούν ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων. Οι καταναλωτές νιώθουν την ανάγκη για αλλαγή! Η εισαγωγή προϊόντων φυτικής προέλευσης στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική αυξάνεται συνεχώς.