ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

Ως οικογενειακή εταιρεία, η Puratos έβαζε πάντα τους ανθρώπους στο επίκεντρο. Στην πραγματικότητα, έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε την ευτυχία και την ευημερία των μελών της ομάδας και των πελατών μας εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια! Η δέσμευσή μας απέναντί σας δεν σταματά εδώ. Θέλουμε επίσης να διαφυλάξουμε το μέλλον για τις επόμενες γενιές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μέτοχοί μας έχουν δεσμευτεί να παραμείνουμε μια οικογενειακή επιχείρηση, καθώς και να επιτυγχάνουμε υψηλές οικονομικές επιδόσεις και να συνεισφέρουμε ενεργά στην κοινωνία.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να επιτυγχάνουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και παίρνουμε αυτή τη μεγάλη ευθύνη πολύ σοβαρά. Στο πλαίσιο της δέσμευσης που έχουμε αναλάβει προς εσάς και τις μελλοντικές γενιές, εφαρμόζουμε ένα ολιστικό μοντέλο λειτουργίας, ένα μοντέλο βιώσιμο, βασισμένο στον σεβασμό και την ισορροπία. Για τον σκοπό αυτό, εφαρμόζουμε σχέδια για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2, την υπεύθυνη χρήση του νερού και τη μείωση των αποβλήτων.

Διατηρούμε τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής προϊόντων αρτοποιίας, κέικ και σοκολάτας και προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μας υπεύθυνα. Συνεργαζόμαστε αρμονικά με τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ασφαλή και σταθερά έσοδα για τους αγρότες σε όλο τον κόσμο και επενδύουμε στην παροχή ευκαιριών εκπαίδευσης στις Σχολές Αρτοποιίας μας, μέσω των οποίων οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ζωή τους. Οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ένα θετικό περιβάλλον στην εργασία για τους υπαλλήλους μας, το οποίο καλωσορίζει τη διαφορετικότητα και προάγει την προσωπική ανάπτυξη.

Η στρατηγική μας μεταφράζεται σε τρεις φιλοδοξίες: Καλύτερη υγεία, καλύτερος πλανήτης και καλύτερη ζωή. Παράλληλα, το έργο μας «Αποστολή στον Άρη» αντικατοπτρίζει το όραμά μας για το μέλλον και την αφοσίωσή μας στη μακροπρόθεσμη έρευνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη Γη.

Καλύτερη Υγεία

Καλύτερη Υγεία

Η καλή υγεία είναι το εφαλτήριο για μια καλή ποιότητα ζωής. Τροφοδοτεί τα όνειρα και την ευημερία. Επιτρέπει στους ανθρώπους να περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο, να απολαύσουν την αγάπη που τους προσφέρουν οι γύρω τους, να ζήσουν στο έπακρο και να βρουν την ευτυχία. Τα θρεπτικά τρόφιμα και η υγιεινή διατροφή αποτελούν τη βάση της καλής υγείας. Ως εταιρεία τροφίμων, είμαστε προετοιμασμένοι να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο.

Καλύτερος Πλανήτης

Καλύτερος Πλανήτης

Όλοι εμείς στην Puratos, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον πλανήτη μας. Μειώνουμε, επαναχρησιμοποιούμε και ανακυκλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε και έχουμε δεσμευτεί να συμβάλλουμε στη διατήρηση των δασών και της βιοποικιλότητας. Προσπαθούμε επίσης να προμηθευόμαστε όλες τις πρώτες ύλες μας με υπευθυνότητα, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση για τον πλανήτη Γη.

Καλύτερη Ζωή

Καλύτερη Ζωή

Ανεξάρτητα από το πόσο φιλόδοξοι είναι οι μελλοντικοί μας στόχοι και οι ελπίδες μας για τον πλανήτη, η Puratos θα βάζει πάντα πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους της. Προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην καινοτομία και την παράδοση ώστε να επιτύχουμε ανώτερη ποιότητα που δεν διακυβεύει ποτέ τις αξίες μας και κάνουμε τα πάντα για να μοιραστούμε την επιτυχία μας με όσους ακολουθούν την ίδια πορεία με εμάς.

Αποστολή στον Άρη

Αποστολή στον Άρη

Με τις πιο αντίξοες συνθήκες του πλανήτη Άρη να αποτελούν μια εξωπραγματική πηγή έμπνευσης, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω τη νοοτροπία καινοτομίας και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με πιο βιώσιμο τρόπο, εξασφαλίζοντας ένα θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής ψωμιού, ειδών ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας.