Η σειρά Selection της Belcolade επιτρέπει στους επαγγελματίες να επεκτείνουν τα όρια της δημιουργικότητάς τους. Από την υφή μέχρι τη γεύση, η σοκολάτα μας προσαρμόζεται στο όραμά σας, για να δημιουργήσετε σοκολατένια μαγεία με τον δικό σας τρόπο.
Παρακολουθήστε τον Stef Aerts, τον τεχνικό σύμβουλο της Belcolade, και τη σεφ ζαχαροπλαστικής Lindy De Rooij, ιδρύτρια του Lindy's Patisserie, να μεταμορφώνουν την ευέλικτη σοκολάτα Selection σε μια πολυεπίπεδη μπάρα σοκολάτας.
Το αποτέλεσμα; Οι κομψές μπάρες σοκολάτας Triple Delight είναι μια αληθινή έκφραση δημιουργικότητας, έτοιμες να εντυπωσιάσουν κάθε λάτρη της σοκολάτας.
Για τους σοκολατοποιούς και τους σεφ ζαχαροπλαστικής, η ευελιξία είναι απαραίτητο στοιχείο, όχι πολυτέλεια. Η σοκολάτα που μπορείτε να επεξεργαστείτε με διαφορετικούς τρόπους σας προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία, περισσότερη αποτελεσματικότητα και ένα πιο εκλεπτυσμένο τελικό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, μπορεί να απογειώσει τη δημιουργία σας. Ο τεχνικός σύμβουλος της Belcolade, Stef Aerts, και η σεφ ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιός Lindy De Rooij, ιδρύτρια του Lindy's Patisserie, μας εξηγούν πώς η σωστή σοκολάτα κάνει τη διαφορά στην τέχνη τους.
Πόσο σημαντικό είναι η σοκολάτα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές;
Lindy De Rooij: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό. Θέλεις να είσαι σε θέση να χρησιμοποιείς τη σοκολάτα με διαφορετικούς τρόπους. Ανοίγει τόσες πολλές δυνατότητες όσον αφορά τη γεύση, την υφή και τη διακόσμηση.»
Stef Aerts: «Ακριβώς. Είναι επίσης κάτι για το οποίο η Belcolade έχει δεσμευτεί, για παράδειγμα με τη σειρά Selection. Προσφέρουμε στους σοκολατοποιούς και τους σεφ ζαχαροπλαστικής την ελευθερία να πειραματίζονται και να συνδυάζουν, χωρίς να περιορίζονται σε μία μόνο εφαρμογή.
Πώς επηρεάζει αυτός ο πολυδιάστατος ρόλος τη δημιουργική σας διαδικασία;
Lindy De Rooij: Κάθε φορά που αρχίζω να δουλεύω σε κάτι νέο, απομονώνομαι στην κουζίνα και πειραματίζομαι με διάφορους συνδυασμούς. Καταγράφω τα πάντα με σχολαστικότητα: κάθε απειροελάχιστη δόση, κάθε γευστική απόχρωση. Αυτή η διαδικασία μοιάζει με μια αναζήτηση, πραγματικά.»
Stef Aerts: «Αναζητούμε διαρκώς νέες τεχνικές και εφαρμογές, ακριβώς επειδή παρατηρούμε ότι οι πελάτες μας τις έχουν ανάγκη.» Επίσης κάνουμε πολλές δοκιμές μόνοι μας, δοκιμάζοντας νέες μεθόδους παραγωγής και βλέποντας ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τις υποστηρίξουμε.»
Lindy De Rooij: «Έχεις δίκιο, δεν μπορείς να μάθεις τα πάντα από τα βιβλία. Πρέπει να δεις, να αισθανθείς και να γευτείς τη σοκολάτα»
Πώς η ποιότητα της Belcolade ενισχύει τη δουλειά σας;
Lindy De Rooij: «Για μένα η ποιότητα είναι το πιο σημαντικό. Η ευελιξία και η γεύση παίζουν καταλυτικό ρόλο. Αυτό μου ήταν σαφές από την αρχή: εφόσον είχα σκοπό να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση, ήθελα να συνεργαστώ με τη Belcolade.
Τι είναι αυτό που κάνει τη συνεργασία με τη Belcolade τόσο ιδιαίτερη;
Lindy De Rooij: «Με τη Belcolade έχουμε πολύ άμεση επικοινωνία. Μπορώ να τους καλέσω οποιαδήποτε στιγμή, είναι πολύ προσιτοί και αφοσιωμένοι. Αυτό έχει κάνει μεγάλη διαφορά.
Stef Aerts: «Είναι πραγματικά θέμα συνεργασίας: εμείς μαθαίνουμε από εσάς και εσείς από εμάς. Θέλουμε να ξέρουμε ποιος χρησιμοποιεί τη σοκολάτα μας, πώς την εφαρμόζει και ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει. Αφορά την προσωπική επαφή και την εύρεση καινοτομιών και λύσεων από κοινού με τους πελάτες μας.»
Lindy De Rooij: «Αυτή η προσέγγιση πραγματικά κάνει τη διαφορά. Το ωραίο είναι ότι δεν είναι μονόδρομος. Η Belcolade ρωτάει πώς χρησιμοποιώ ορισμένα προϊόντα ή ποια ποσοστά επιλέγω. Η ανταλλαγή γνώσεων ωφελεί και τις δύο πλευρές. Αυτό δείχνει πόσο εμπλεκόμαστε ως πελάτες.»
Stef Aerts: «Είναι το πώς δημιουργούμε τη μαγεία της σοκολάτας μαζί.»
Ανεβάστε το επίπεδο με αυτήν την ολοκληρωμένη συνταγή από τους Stef Aerts και Lindy De Rooij και βιώστε τη δύναμη που προσφέρει η ευελιξία. Παρασκευασμένη με Selection Noir Cacao-Trace της Belcolade, η μαύρη σοκολάτα μας είναι ιδανική για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών.
Μια ισορροπημένη μαύρη σοκολάτα με 55% κακάο, που προσφέρει μια μακράς διαρκείας γεύση κακάο, φρουτώδεις νότες και μια λεπτή καβουρδισμένη επίγευση.
Γιατί θα την αγαπήσετε:
● Βελγική σοκολάτα
● Ισορροπημένη γεύση μαύρης σοκολάτας
● Βιώσιμη: Πιστοποιημένη από το Cacao-Trace
Μεγάλη ευκολία χρήσης και πολυχρηστικότητα
Ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη συνταγή ή την ομάδα τεχνικών συμβούλων της Belcolade και τις υπηρεσίες μας;