ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο τρόπος με τον οποίο παράγονται τα τρόφιμα επηρεάζει τόσο την υγεία των ανθρώπων όσο και τον πλανήτη μας. Για τον λόγο αυτό, η Υγεία & Ευημερία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης που διεξάγει η Puratos. Στόχος μας είναι να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο υγιεινά προϊόντα, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, την υφή, την ποιότητα ή την ασφάλεια.

Έχοντας στο πλευρό μας την επιστήμη, βελτιώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας, ώστε να είναι καλύτερα και πιο υγιεινά. Αυξάνουμε την περιεκτικότητα των προϊόντων μας σε ισχυρά συστατικά, όπως τα φρούτα, οι φυτικές ίνες και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε την παρουσία συστατικών, όπως το αλάτι, ορισμένα λίπη και σάκχαρα

Επιπλέον, το αποκλειστικό ερευνητικό πρόγραμμα της Puratos Taste Tomorrow μας προσφέρει βαθιά γνώση των παγκόσμιων και τοπικών συμπεριφορών, στάσεων και επιλογών των καταναλωτών. Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω, προσφέρουμε μια σωστή γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών για διαφάνεια ή φυτικές εναλλακτικές λύσεις. 

Ανακαλύψτε την πλήρη σειρά προϊόντων Υγείας & Ευημερίας.

Υγεία & Ευεξία στην Puratos

Η προσέγγισή μας για την Υγεία & Ευεξία αποτελείται από 10 δομικά στοιχεία.  

Σπόρια & Δημητριακά

Αυξάνουμε την ποσότητα των σιτηρών και σπόρων στα προϊόντα μας. Προωθούμε επίσης τη χρήση προϊόντων ολικής άλεσης, για να ενθαρρύνουμε την κατανάλωση προϊόντων αρτοποιίας που περιέχουν υψηλές ποσότητες σιτηρών, προϊόντων ολικής άλεσης και σπόρων. Αυτό βοηθά τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη φυτικών ινών.

Υγιές Έντερο

Η σχέση μεταξύ της υγείας του εντέρου και της συνολικής υγείας είναι πλέον γνωστή στους καταναλωτές: ένα υγιές έντερο επηρεάζει θετικά τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία. Τα προϊόντα αρτοποιίας της σειράς Happy Gut της Puratos περιέχουν όλα ενώσεις που προάγουν την υγεία του εντέρου, όπως συγκεκριμένους τύπους ινών, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας του εντέρου των καταναλωτών.

Λιγότερη Ζάχαρη

Η Puratos συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ζάχαρης προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας με λιγότερη ζάχαρη. Προσαρμόζουμε επίσης τις υπάρχουσες συνταγές με σκοπό να μειώσουμε την περιεκτικότητά τους σε ζάχαρη. Οποιαδήποτε αφαίρεση, μείωση ή/και αντικατάσταση σακχάρων δεν θα πρέπει να επηρεάζει τη γεύση ή την υφή των προϊόντων.

Περισσότερα Φρούτα

Αυξάνουμε την περιεκτικότητα σε φρούτα στις γεμίσεις, όποτε είναι δυνατόν, ή την περιεκτικότητα σε γέμισεις φρούτων στην τελική εφαρμογή.

Λιγότερα Λιπαρά

Στόχος μας είναι να αφαιρέσουμε ή να μειώσουμε τα λιπαρά, ιδίως αυτά που είναι χαμηλής διατροφικής αξίας, ή να τα αντικαταστήσουμε με λιπαρά καλής διατροφικής αξίας. Εστιάζουμε επίσης στην αφαίρεση των ακόρεστων λιπαρών οξέων και την αντικατάστασή τους με πιο υγιεινές πηγές λιπαρών.

Λιγότερο Αλάτι

Προσφέρουμε λύσεις για τη μείωση της ποσότητας αλατιού στα αρτοσκευάσματα, ώστε να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να τηρήσουν τα 5 γραμμάρια αλατιού/ημέρα, σύμφωνα με τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

(ΠΙΟ) Καθαρή Ετικέτα

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές θέλουν να καταναλώνουν λιγότερο συστατικά που θεωρούνται ανεπιθύμητα, όπως πρόσθετα, τεχνητά χρώματα και γεύσεις. Η Puratos προσφέρει καθαρά και καθαρότερα εναλλακτικά προϊόντα που περιέχουν σαφέστερα λιγότερα και καθαρότερα συστατικά στο τελικό προϊόν.

Βιολογικά Προϊόντα

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο φυσικά προϊόντα, η Puratos προσφέρει, όποτε είναι δυνατόν, βιολογικές εναλλακτικές επιλογές χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, την υφή και τη συνολική τους λειτουργικότητα.

Χωρίς Γλουτένη

Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν τη γλουτένη στη διατροφή τους, η Puratos παρέχει, όποτε είναι δυνατόν, διατροφικά ισορροπημένες εναλλακτικές επιλογές χωρίς γλουτένη χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την υφή.

Φυτικής Προέλευσης

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε σε έναν καλύτερο πλανήτη προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις φυτικής προέλευσης με γεύση, υφή και λειτουργικότητα όσο το δυνατόν περισσότερο εφάμιλλη αυτής των αντίστοιχων παραδοσιακών προϊόντων.