ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PURATOS

ΕΤΑΙΡΙΚΟ Video Puratos

Ανακαλύψτε την ιστορία μας

Η Puratos είναι ένας διεθνής όμιλος που προσφέρει μια πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων, πρώτων υλών και εμπειρία εφαρμογών στους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας.

Ο οργανισμός μας

Μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό Puratos, έναν παγκόσμιο, πελατοκεντρικό οργανισμό και μια κλειστή οικογενειακή επιχείρηση.

Εξερεύνηση

Όραμα & Αποστολή

Το όραμα και η αποστολή μας εστιάζει στην ικανοποίηση υψηλών προδιαγραφών και τη συμβολή μας στην επιτυχία των πελατών μας.

Εξερεύνηση

Ο τρόπος δράσης μας

Η συνεργασία μας με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας είναι πολύτιμη για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε στην Puratos βασίζεται στην εμπιστοσύνη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αποτελεί τον πυρήνα όλων των αξιών μας και μας επιτρέπει να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες στην καινοτομία για πολλούς πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Εξερεύνηση

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Οι δραστηριότητές μας στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αντιπροσωπεύουν τις δεσμεύσεις μας για την επόμενη γενιά, καθώς και τον συνεχή στόχο μας να βελτιστοποιήσουμε τη θρεπτική αξία των προϊόντων και των λύσεών μας.

Εξερεύνηση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στην Puratos, οι αξίες της εταιρείας σε συνδυασμό με τις αρχές λειτουργίας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε τα ταλέντα σας.

Εξερεύνηση

Καινοτομία

Η καινοτομία είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας και το σημείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε , το οποίο επιβεβαιώνεται από την πλούσια ιστορία μας.

Εξερεύνηση