ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PURATOS

ΕΤΑΙΡΙΚΟ Video Puratos

Ανακαλύψτε την ιστορία μας

Η Puratos είναι ένας διεθνής όμιλος που προσφέρει μια πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων, πρώτων υλών και εμπειρία εφαρμογών στους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας.

Ο οργανισμός μας

Το ταξίδι της Puratos ξεκίνησε το 1919, λίγο πάνω από εκατό χρόνια πριν. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα οικογενειακό εγχείρημα πατέρα και γιου εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη διεθνή επιχείρηση. Σήμερα, η εταιρεία μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών και συστατικών σε πελάτες του κλάδου της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας παγκοσμίως.

Ανακαλύψτε

Η διαδρομή της Puratos

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι και ανακαλύψτε την ιστορία, την κληρονομιά μας και την πορεία μας από το ταπεινό ξεκίνημα μέχρι την παγκόσμια επιτυχία μας.

Ανακαλύψτε

Οι πρακτικές μας

Συμβάλλουμε στην πρόοδο του πλανήτη δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις τροφίμων για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να επιτυγχάνουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και παίρνουμε αυτή τη μεγάλη ευθύνη πολύ σοβαρά.

Ανακαλύψτε

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΡΟΖΥΜΙΩΝ

Η «Βιβλιοθήκη για το Προζύμι της Puratos» στο Κέντρο για τη Γεύση του Ψωμιού στο Saint-Vith έχει βάση στο Βέλγιο. Συγκεντρώνει μια αυθεντική συλλογή προζυμιών (με διαφορετικές γεύσεις) από όλο τον κόσμο. Η πρωτοβουλία μας έχει υπάρξει μια αληθινή πηγή κληρονομιάς για τους αρτοποιούς και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στην Puratos, οι αξίες της εταιρείας σε συνδυασμό με τις αρχές λειτουργίας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξετε τα ταλέντα σας.

Ανακαλύψτε