Sapore Maestro Venus

Γραμμάρια (gr)
Αλεύρι 70% δυνατό 1600
Αλεύρι κίτρινο χοντρό 400
Sapore Maestro Venus 200
Μαγιά Levante 30
Νερό δροσερό 1300
Αλάτι 20

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΖΥΜΩΜΑ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ
25°C

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΜΑΖΑ
40 λεπτά

ΚΟΨΙΜΟ
Κόβουμε σε βάρος 2,5kg για το ταψί και 1,5kg για τα καρβέλια και προπλάθουμε

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
Τοποθετούμε το ζυμάρι σε ένα καλά αλευρωμένο ταψί και απλώνουμε ή πλάθουμε σε καρβέλια και τοποθετούμε σε τελάρο. 6. Στόφα: 45-50 λεπτά στους 30°C με 75% υγρασία

ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
Αλευρώνουμε και χαράζουμε

ΦΟΥΡΝΙΣΜΑ
Στους 210°C για 30 λεπτά με ατμό, χαμηλώνουμε στους 200°C για άλλα 25 λεπτά και 10 λεπτά πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ.

Sapore Maestro Venus

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Clean Label

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές