Puravita Kerne Brod

Γραμμάρια (g)
Puravita Kerne Brod 10000
Νερό (40 °C) 7000-8000
Mαγιά Levante 100
Βήμα 1ο
Αναμιγνύουμε το μίγμα με ζεστό νερό σ' ένα δοχείο και το σκεπάζουμε με νάυλον. Το αφήνουμε να μουσκέψει για τουλάχιστον 8 ώρες.

Βήμα 2ο
Προσθέτουμε τη μαγιά και ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην 2η ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 25-28 °C.

Βήμα 3ο
Ξεκούραση σε μάζα για 20 λεπτά.

Βήμα 4ο
Κόβουμε σε περίπου 1,1kg. Πλάθουμε τα κομμάτια και τα περνάμε με σουσάμι.

Βήμα 5ο
Τοποθετούμε τα κομμάτια στις φόρμες (10Χ10Χ18). Τα αφήνουμε για ξεκούραση +/- 45 λεπτά.

Βήμα 6ο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 °C, ενώ μετά το φούρνισμα ρυθμίζουμε την θερμοκρασία στους 170 °C για +/- 70 λεπτά.

Σημείωση:
Πριν κρυώσει το ψωμί, το τυλίγουμε με ένα σελοφάν. Έτσι μπορεί να διατηρήσει την φρεσκάδα του για περισσότερο από 6 ημέρες χωρίς πρόβλημα.

TEGRAL KERNE BROD

Επίπεδο πολυπλοκότητας: