PURAVITA NATURA CORN

Γραμμάρια (g)
Puravita Natura Corn 300
Αλεύρι Τ.70% δυνατό 700
Νερό ±550
Μαγιά Levante 30
Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο σπιράλ για 3-4΄στην 1η ταχύτητα και μετά για ± 7΄στη 2η ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης 26°C-27°C

Βήμα 3ο
Αφήνουμε για ξεκούραση 5-10 λεπτά

Βήμα 4ο
Ζυγίζουμε κομμάτια ζύμης 450g και μορφοποιούμε

Βήμα 5ο
Συνθήκες στόφας σχετική υγρασία ±75% υγρασία, θερμοκρασία ±36°C για ±40΄ .

Βήμα 6ο
Χρόνος ψησίματος 35-40΄ (τελαρωτός φούρνος), θερμοκρασία 230°C τα πρώτα 10΄ με ατμό κατόπιν την κατεβάζουμε στους 210°C

Tips
*Για πιο παραδοσιακή γεύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 350g αλεύρι 70% & 350g αλεύρι κίτρινο, νερό ±550 g. * Περιέχει φυσικό προζύμι από τη σειρά Sapore για πιο έντονη γεύση και αρώματα