EASY GERMAN RYE BREAD

Γραμμάρια (g)
Puravita German Rye Bread 1400
Αλεύρι σίτου T.70% δυνατό 600
Νερό (κρύο) 1350-1400
Μαγιά νωπή 55-60
Βήμα 1ο
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε σε ταχυζυμωτήριο 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στην γρήγορη. Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης: 27-30 °C.

Βήμα 2ο
Αφήνουμε για ξεκούραση 20 λεπτά. Διαιρούμε σε κομμάτια ζύμης των 380-420 γραμμαρίων και μορφοποιούμε.

Βήμα 3ο
Συνθήκες στόφας: θερμοκρασία 38 °C, χρόνος 40 λεπτά και σχετική υγρασία 70%. Μετά τη στόφα, αφήνουμε τα ζυμάρια 5 λεπτά εκτός στόφας και μετά φουρνίζουμε.

Βήμα 4ο
Συνθήκες ψησίματος: θερμοκρασία 210-220 °C (με ατμό) και χρόνος 40 λεπτά (ανοιχτό το τάμπερ στα τελευταία 15 λεπτά).

EASY GERMAN RYE BREAD

Επίπεδο πολυπλοκότητας: