Βόνιτσας

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι Τ.70% δυνατό 800
Νερό 750
Αλεύρι από καλαμπόκι 200
O-tentic Durum 40
Αλάτι 20
total 1810

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην 1η ταχύτητα και 2’ στη 2η (για ταχυζυμωτήριο)

Θερμοκρασία ζύμης
28o C

Ξεκούραση
Για 15’ στον πάγκο

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο 1 kg.

Σχήμα
Πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό καρβέλι και τοποθετούμε τη ζύμη στο τελάρο το οποίο έχουμε πασπαλίσει με λευκό αλεύρι.

Στόφα
30’ / 36o C / 75% υγρασία.

Πριν το ψήσιμο
Αναποδογυρίζουμε τη ζύμη στο τελάρο και χαράζουμε.

Θερμοκρασία φούρνου
±210o C με ατμό.

Χρόνος ψησίματος
1 ώρα (στα τελευταία 20’ του ψησίματος ανοίγουμε το τάμπερ).

Βόνιτσας

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές