ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΕ Fidelio

Γραμμάρια (g)
Aλεύρι T.70% δυνατό 1000
Nερό ± 650
Sapore Fidelio 40
Μαγιά Levante 20
Aλάτι 20

Ζύμωμα:
Ζυμώνουμε το αλεύρι το αλάτι την μαγιά και το νερό για 4’ στην 1η ταχύτητα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Fidelio και ζυμώνουμε για άλλα 6’ περίπου.

Θερμοκρασία ζύμης:
25°C

Ξεκούραση ζύμης:
20’.

Μορφοποίηση:
Κόβουμε σε βάρος ±360 g. Πλάθουμε σε σχήμα ωοειδές.

Ξεκούραση ζύμης:
20’.

Σχήμα:
Δίνουμε στη ζύμη σχήμα μπαγκέτας.

Στόφα:
Τοποθετούμε τις μπαγκέτες σε τελάρο με θερμοκρασία 30°C και υγρασία 75% για ±1,5 ώρα.

Χρόνος ψησίματος:
Χαράζουμε και ψήνουμε με ατμό στους 210 °C για ±25’.

Μπαγκέτα με Fidelio

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές