Ο-tentic Tutto Pugliese Φρατζολάκι

Γραμμάρια (g)
O-tentic Tutto Pugliese 1000
Νερό 750
total 1750

Ο-tentic Tutto Pugliese ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙ

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε το O-tentic Tutto Pugliese με τα 700g νερό για 8´ στην 1η ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σιγά σιγά και ζυμώνουμε για ακόμα ±4´ στη 2η ταχύτητα.

Βήμα 3ο
Θερμοκρασία ζύμης 26°C.

Βήμα 4ο
Ξεκούραση σε μάζα 20´.

Βήμα 5ο
Κόβουμε τη ζύμη μας σε κομμάτια των 80g και ξεκουράζουμε για ακόμα 10´.

Βήμα 6ο
Μορφοποιούμε τη ζύμη μας σε φρατζολάκι ή καρβελάκι και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.

Βήμα 7ο
Βάζουμε στη στόφα για 35-40´, στους 35°C και με 75% υγρασία.

Βήμα 8ο
Ψήνουμε στους 215°C για 20´ και τα τελευταία 5´ με ανοικτό ντάμπερ.

Ο-tentic Tutto Pugliese Φρατζολάκι

Επίπεδο πολυπλοκότητας: