Χωριάτικο έξτρα

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι κίτρινο 800
Αλεύρι Τ.70% δυνατό 200
Νερό 650
Choriatiko Extra 10-20
Levante μαγιά 20
Αλάτι 20

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην πρώτη ταχύτητα & 6-8’ στη δεύτερη ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
26°C

Ξεκούραση ζύμης
Βγάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε 20’-30’ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για ξεκούραση.

Βάρος ζύμης
Διαιρούμε σε τεμάχια των 450g & δίνουμε σχήμα.

Στόφα
±40’/38°C/80% υγρασία

Θερμοκρασία φούρνου
Χαράζουμε και ψήνουμε σε θερμοκρασία 220°C με ατμό

Χρόνος Ψησίματος
35’

Χωριάτικο έξτρα

Επίπεδο πολυπλοκότητας: