Ψωμί Θήβας με O-tentic

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην πρώτη ταχύτητα και 6-8’ στην δεύτερη (για ταχυζυμωτήριο).

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε.

Σχήμα
Δίνουμε σχήμα και τοποθετούμε τη ζύμη στην πάσα.

Ωρίμανση
Σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για ± 1,5 ώρα.

Πριν το ψήσιμο
Τοποθετούμε τη ζύμη στο φτυάρι και χαράζουμε περιμετρικά σε ύψος 2/3.

Θερμοκρασία φούρνου
210 °C

Χρόνος ψησίματος
± 55’ (για βάρος ζύμης 1 kg).

Ψωμί Θήβας με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές