Μεσολογγίου

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι Τ.70% δυνατό 1000
Νερό 700
O-tentic Durum 40
Αλάτι 20
total 1760

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην 1η ταχύτητα και 2’ στη 2η (για ταχυζυμωτήριο)

Θερμοκρασία ζύμης
28°C

Ξεκούραση
Για 15’ στον πάγκο

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο 1 kg.

Σχήμα
Πλάθουμε σε σχήμα ωοειδές και τοποθετούμε τη ζύμη στο τελάρο το οποίο έχουμε πασπαλίσει με λευκό αλεύρι.

Στόφα
30’ / 36°C/ 75% υγρασία.

Πριν το ψήσιμο
Αναποδογυρίζουμε τη ζύμη στο τελάρο και χαράζουμε.

Θερμοκρασία φούρνου
±210°C με ατμό.

Χρόνος ψησίματος
1 ώρα (στα τελευταία 20’ του ψησίματος ανοίγουμε το τάμπερ).

Μεσολογγίου

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές