Ο-tentic Tutto Pugliese Kαρβέλι

Γραμμάρια (g)
O-tentic Tutto Pugliese 1000
Νερό 750
total 1750

Ο-tentic Tutto Pugliese KΑΡΒΕΛΙ

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 10´ στην 1η ταχύτητα και για 3´ στην 2η ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 27°C.

Βήμα 2ο
Ξεκούραση σε μάζα για 30´.

Βήμα 3ο
Κόβουμε στα 300g και πλάθουμε απαλά σε καρβέλια. Τοποθετούμε σε τελάρο με την ραφή απο κάτω.

Βήμα 4ο
Ξεκούραση στη στόφα για 45´ σε θερμοκρασία 28°C με υγρασία 85%.

Βήμα 5ο
Το αναποδογυρίζουμε, πασπαλίζουμε με σιμιγδαλένιο αλεύρι και το χαράζουμε σε σχήμα σταυρού.

Βήμα 6ο
Τo φουρνίζουμε για 35´ στους 210°C με λίγο ατμό και ανοιχτό ντάμπερ στα τελευταία 15´.

Ο-tentic Tutto Pugliese Kαρβέλι

Επίπεδο πολυπλοκότητας: