Χωριάτικη Μπαγκέτα με O-tentic

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 2´ στην πρώτη ταχύτητα και 6-8´ στην δεύτερη ταχύτητα.

Ξεκούραση σε μάζα
30´

Σχήμα
Κόβουμε στα 360g και πλάθουμε σε σχήμα μπάλας.

Ξεκούραση
25-30´

Μορφοποίηση
Δίνουμε σχήμα πιέζοντας πιο πολύ τις άκρες (για να σχηματίσουμε τις μύτες) και λιγότερο στο κέντρο.

Στόφα
Τοποθετούμε τις μπαγκέτες σε τελάρο με θερμοκρασία 36°C και υγρασία 70% για ±30°C.

Φούρνισμα
Ψήνουμε για 25-30´ στους ±210°C με ατμό ενώ 5´ πριν τελειώσουμε το ψήσιμο ανοίγουμε το ντάμπερ.

Χωριάτικη Μπαγκέτα με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας: