O-tentic Χωριάτικη Μπαγκέτα

Γραμμάρια (g)
Nερό κρύο 750
Αλεύρι κίτρινο 700
Αλεύρι δυνατό 70% 300
O-tentic Durum 40
Αλάτι 20
total 1810

O-tentic ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε για 2´ στην 1η ταχύτητα και 6-8´ στην 2η ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Ξεκούραση σε μάζα 30´.

Βήμα 3ο
Κόβουμε στα 360g και πλάθουμε σε σχήμα μπάλας.

Βήμα 4ο
Ξεκούραση 25-30´.

Βήμα 5ο
Δίνουμε σχήμα πιέζοντας πιο πολύ τις άκρες (για να σχηματίσουμε τις μύτες) και λιγότερο στο κέντρο.

Βήμα 6ο
Τοποθετούμε τις μπαγκέτες σε τελάρο με θερμοκρασία 36°C και υγρασία 70% για ±30°C.

Βήμα 7ο
Ψήνουμε για 25-30´ στους ±210°C με ατμό ενώ 5´ πριν τελειώσουμε το ψήσιμο ανοίγουμε το ντάμπερ.

O-tentic Χωριάτικη Μπαγκέτα

Επίπεδο πολυπλοκότητας: