Puravita Natura Grain baguette

Γραμμάρια (gr)
Αλεύρι τύπου 70% δυνατό 700
Νερό κρύο ±600
Puravita Natura Grain 300
Levante Μαγιά 30

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 3’ σε 1η ταχύτητα και για 8’ στη 2η ταχύτητα

Θερμοκρασία ζύμης
27°C

Ξεκούραση σε μάζα
20'

Βάρος ζύμης
Διαιρούμε σε 350g.

Ενδιάμεση ξεκούραση
σε μπάλες 15-20’

Σχήμα
Δίνουμε σχήμα μπαγκέτας.

Στόφα
±60’ / 36°C / 70% υγρασία

Θερμοκρασία φούρνου
Χαράζουμε και φουρνίζουμε στους 220°C με ατμό

Χρόνος ψησίματος
20’ για σάντουιτς / 25-30’ για ψωμί

Χρόνος ψησίματος
20’ για σάντουιτς, 25-30’ για ψωμί

Puravita Natura Grain μπαγκέτα

Επίπεδο πολυπλοκότητας: