Focaccia με O-tentic

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 6-8’ στη 2η.

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε σε βάρος 120-140 g και πλάθουμε μπαλάκια.

Ξεκούραση
30’

Σχήμα
Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή στο μέγεθος που επιθυμούμε και τοποθετούμε τη ζύμη σε λαμαρίνες.

Στόφα
50’/ 36oC / 75% υγρασία.

Σχήμα
Κατόπιν, πιέζουμε τη ζύμη με τα δάχτυλά μας αφού πρώτα τα έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο.

Πριν το ψήσιμο
Πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο και αν θέλουμε προσθέτουμε από πάνω ελιές, τυρί, πιπεριές.

Θερμοκρασία φούρνου
220 °C

Χρόνος ψησίματος
12-15’

Focaccia με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές