O-tentic Focaccia

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι τύπου 70% δυνατό 1000
Νερό 600
Ελαιόλαδο 100
O-tentic Durum 40
Αλάτι 20
total 1760

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 6-8’ στη 2η.

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε σε βάρος 120-140 g και πλάθουμε μπαλάκια.

Ξεκούραση
30’

Σχήμα
Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή στο μέγεθος που επιθυμούμε και τοποθετούμε τη ζύμη σε λαμαρίνες.

Στόφα
50’/ 36oC / 75% υγρασία

Σχήμα
Κατόπιν, πιέζουμε τη ζύμη με τα δάχτυλά μας αφού πρώτα τα έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο.

Πριν το ψήσιμο
Πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο και αν θέλουμε προσθέτουμε από πάνω ελιές, τυρί, πιπεριές.

Θερμοκρασία φούρνου
220oC

Χρόνος ψησίματος
12-15’

O-tentic Focaccia

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές