Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί Αργής Ωρίμανσης

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα:
Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί 6’ στην 1η ταχύτητα και 4’στην 2η .

Θερμοκρασία ζύμης:
22°C

Ξεκούραση σε μάζα:
12 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος

Κόψιμο:
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος

Μορφοποίηση:
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα, πλάθουμε ελαφρά και τοποθετούμε σε φόρμες ή ταψί.

Στόφα:
40’ / 32°C με 75% υγρασία.

Φούρνισμα:
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και ρίχνουμε το φούρνο στους 200°C για 60’.

Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί Αργής Ωρίμανσης

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές