Ελιόψωμο - Τυρόψωμο

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στη 2η (για ταχυζυμωτήριο)

Θερμοκρασία ζύμης
28°C.

Ξεκούραση
15’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε σε βάρος ±200 g.

Σχήμα
Πλάθουμε σε στρογγυλά καρβέλια.

Ξεκούραση
10’

Γέμιση
Ανοίγουμε τη ζύμη και τοποθετούμε τις ελιές ή τη φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Κλείνουμε τη ζύμη και την τοποθετούμε σε μια στρογγυλή φόρμα που την έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Ελιές ή φέτα από πάνω.

Στόφα
±1 ώρα / 36°C/ 75% υγρασία.

Θερμοκρασία φούρνου
210°C

Χρόνος ψησίματος
±20’ (αφού πρώτα έχουμε τρυπήσει τη ζύμη μας με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία )

Ελιόψωμο - Τυρόψωμο

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές