Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στη 2η (για ταχυζυμωτήριο)
Θερμοκρασία ζύμης
28 °C
Ξεκούραση
15'
Βάρος ζύμης
Κόβουμε σε βάρος ±200 g
Σχήμα
Πλάθουμε σε στρογγυλά καρβέλια
Ξεκούραση
10'
Γέμιση
Ανοίγουμε τη ζύμη και τοποθετούμε τις ελιές ή τη φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Κλείνουμε τη ζύμη και την τοποθετούμε σε μια στρογγυλή φόρμα που την έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο.
Διακόσμηση
Ελιές ή φέτα από πάνω
Στόφα
±1 ώρα / 36 °C/ 75% υγρασία
Θερμοκρασία φούρνου
210 °C
Χρόνος ψησίματος
±20’ (αφού πρώτα έχουμε τρυπήσει τη ζύμη μας με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία)
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.