Ψωμί Θήβας με O-tentic

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην πρώτη ταχύτητα και για 2’ στην δεύτερη (για ταχυζυμωτήριο)

Θερμοκρασία ζύμης
28°C

Ξεκούραση σε μάζα
15’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε.

Σχήμα
Πλάθουμε στρογγυλά καρβέλια και στη συνέχεια τοποθετούμε τη ζύμη στο τελάρο που έχουμε αλευρώσει με αρκετό κίτρινο αλεύρι.

Στόφα
30’ / 36°C/ 75% υγρασία.

Πριν το ψήσιμο
Αναποδογυρίζουμε τη ζύμη στο τελάρο και χαράζουμε.

Θερμοκρασία φούρνου
210 °C με ατμό.

Χρόνος ψησίματος
±65’ (για ζύμη 1 kg, στη μέση του ψησίματος ανοίγουμε το τάμπερ).

Ψωμί Θήβας με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές