ΘΗΒΑΣ

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι κίτρινο χοντρόκοκκο 1000
Νερό 750
O-tentic Durum 40
Αλάτι 20
total 1810
Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην 1η ταχύτητα και για 2’ στη 2η (για ταχυζυμωτήριο)

Θερμοκρασία ζύμης
28°C

Ξεκούραση σε μάζα
15’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε.

Σχήμα
Πλάθουμε στρογγυλά καρβέλια και στη συνέχεια τοποθετούμε τη ζύμη στο τελάρο που έχουμε αλευρώσει με αρκετό κίτρινο αλεύρι.

Στόφα
30’ / 36°C/ 75% υγρασία.

Πριν το ψήσιμο
Αναποδογυρίζουμε τη ζύμη στο τελάρο και χαράζουμε.

Θερμοκρασία φούρνου
210°C με ατμό

Χρόνος ψησίματος
±65’ (για ζύμη 1 kg, στη μέση του ψησίματος ανοίγουμε το τάμπερ)

Θήβας

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές