Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί με Μάνα

Εκτέλεση ΜΑΝΑ

Ζύμωμα:
Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί 6’ στην 1η ταχύτητα και 4’στην 2η .

Θερμοκρασία ζύμης:
22°C

Ξεκούραση σε μάζα:
16 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος

Εκτέλεση τελικής συνταγής

Ζύμωμα:
Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί 6’ στην 1η ταχύτητα και 4’στην 2η .

Θερμοκρασία ζύμης:
25°C

Ξεκούραση σε μάζα:
90’

Μορφοποίηση:
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος

Μορφοποίηση:
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα και πλάθουμε ελαφρά.

Στόφα:
60’ / 32°C με 75% υγρασία.

Φούρνισμα:
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και ρίχνουμε το φούρνο στους 200°C για 60’.

Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί με Μάνα

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές