Natura Corn Spicy Ψωμι

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εκτέλεση

Ζυµώνουµε όλα τα υλικά µαζί σε ταχυζυµωτήριο για 3-4’ στην 1η ταχύτητα και µετά για ±7’ στη 2η ταχύτητα.

Θερµοκρασία ζύµηs: 25°C Ξεκούραση ζύµηs: 15’

Μορφοποίηση

Ζυγίζουµε κοµµάτια ζύµηs 450g και µορφοποιούµε.

Στόφα: 40’ / 36°C / 75% σχετική υγρασία

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

35-40’ (τελαρωτόs φούρνοs) / 200°C τα πρώτα 10’ µε ατµό και κατόπιν κατεβάζουµε στουs 190°C.