Puravita Healthy GI

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά με τα 500g από το νερό για 8' στην 1η ταχύτητα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό σταδιακά αναμιγνύοντας για 15' στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
25°C

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 400g και προπλάθουμε

Μορφοποίηση
Πλάθουμε σε φρατζολάκια, ρολάρουμε σε Décor Grains και τοποθετούμε στις φόρμες

Στόφα
35-40' στους 35°C με 75% υγρασία

Φούρνισμα
Στους 210°C για 35-40' με ατμό και 5' πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές