Ψωμί Θρακιώτικο με O-tentic

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην πρώτη ταχύτητα και για 5’ στην δεύτερη (για ταχυζυμωτήριο).

Θερμοκρασία ζύμης
26-28 °C

Πρώτη ωρίμανση σε μάζα
±60’

Βάρος ζύμης
Διαιρούμε σε τεμάχια βάρους 900 g.

Σχήμα
Δίνουμε σχήμα φρατζόλας με στρογγυλεμένες άκρες. Τοποθετούμε σε τελάρο.

Στόφα
±45’ / 38 C / 75-80% υγρασία.

Πριν το ψήσιμο
Αφού βγει από τη στόφα αφήνουμε λίγα λεπτά να στεγνώσει και χαράσσουμε.

Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 220 °C για 30’ και κατεβάζουμε στους 200 °C για άλλα 20’. Ανοίγουμε το τάμπερ στα τελευταία 10’.

Ψωμί Θρακιώτικο με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές