AIDA - Συνταγή για ψωμί Μακράς Ωρίμανσης

Γραμμάρια
Αλεύρι κίτρινο χοντρόκοκο 1000
Μαγιά 5
Αλάτι 20
Νερό 650 περίπου
Sapore Aida 40-60
Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε στην 1η ταχύτητα για 12-15΄και στην 2η για 3-5΄(όταν προσθέτουμε το Aida)

Βήμα 2ο
Ξεκούραση 20-30΄

Βήμα 3ο
Κόβουμε σε καρβέλια 2 kg

Βήμα 4ο
Τοποθετούμε στο στόφα-ψυγείο για 15-17 ώρες στους 3-5οC κατόπιν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 40-50΄.

Βήμα 5ο
Ψήνουμε με ατμό στους 210οC περίπου για 1ώρα & 20.

AIDA - Συνταγή για ψωμί Μακράς Ωρίμανσης

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές