Sapore Aida - Ψωμί Μακράς Ωρίμανσης

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε στην πρώτη ταχύτητα για 12-15΄και στην δεύτερη για 3-5΄(όταν προσθέτουμε το Aida).

Ξεκούραση σε μάζα
20-30΄.

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε καρβέλια 2 kg.

Στόφα
Τοποθετούμε στο στόφα-ψυγείο για 15-17 ώρες στους 3-5°C κατόπιν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 40-50΄.

Φούρνισμα
Ψήνουμε με ατμό στους 210°C περίπου για 1 ώρα & 20'.

Sapore Aida - Ψωμί Μακράς Ωρίμανσης

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές