Sapore Maestro Faust

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η

Θερμοκρασία ζύμης
25°C

Ξεκούραση σε μάζα
40 λεπτά

Κόψιμο
Κόβουμε σε βάρος 2,5kg για το ταψί και 1,5kg για τα καρβέλια και προπλάθουμε

Μορφοποίηση
Τοποθετούμε το ζυμάρι σε ένα καλά αλευρωμένο ταψί και απλώνουμε. Αλευρώνουμε με κίτρινο και λευκό αλεύρι και τσιμπάμε το ζυμάρι

Στόφα
45-50 λεπτά στους 30°C με 70% υγρασία

Φούρνισμα
Στους 210°C για 30 λεπτά με ατμό, χαμηλώνουμε στους 200°C για άλλα 25 λεπτά και 10 λεπτά πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ

Αξιώσεις

  • Clean Label

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές