Sapore Maestro Faust

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΖΥΜΩΜΑ
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στη 2η

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΗΣ
25°C

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΜΑΖΑ
40 λεπτά

ΚΟΨΙΜΟ
Κόβουμε σε βάρος 2,5kg για το ταψί και 1,5kg για τα καρβέλια και προπλάθουμε

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ
Τοποθετούμε το ζυμάρι σε ένα καλά αλευρωμένο ταψί και απλώνουμε. Αλευρώνουμε με κίτρινο και λευκό αλεύρι και τσιμπάμε το ζυμάρι

ΣΤΟΦΑ
45-50 λεπτά στους 30°C με 70% υγρασία

ΦΟΥΡΝΙΣΜΑ
Στους 210°C για 30 λεπτά με ατμό, χαμηλώνουμε στους 200°C για άλλα 25 λεπτά και 10 λεπτά πριν το τέλος ανοίγουμε τα ντάμπερ

Αξιώσεις

  • Clean Label

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές