Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί Πολύσπορο Αργής Ωρίμανσης

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 6΄ στην 1η ταχύτητα και 10΄στη 2η.

Θερμοκρασία ζύμης
22°C

Ξεκούραση σε μάζα
12 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (±20°C)

Κόψιμο
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος.

Μορφοποίηση
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα, πλάθουμε ελαφρά και τοποθετούμε σε φόρμες ή ταψί.

Στόφα
90΄/ 32°C με 75% υγρασία.

Φούρνισμα
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και ρίχνουμε το φούρνο στους 200°C για 60΄ περίπου.

Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί Πολύσπορο Αργής Ωρίμανσης

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές