Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην πρώτη ταχύτητα και για 6’ στην δεύτερη (για ταχυζυμωτήριο).
Ωρίμανση σε μάζα
30’
Σχήμα
Πιέζουμε τη ζύμη και δίνουμε σχήμα παραλληλόγραμμο.
Δεύτερη ωρίμανση
30’
Σχήμα
Τοποθετούμε τη ζύμη σε ταψί διαστάσεων 42×28×5 cm αφού πρώτα το έχουμε λαδώσει και πιέζουμε να πάρει το σχήμα του ταψιού. Όταν η ζύμη θα έχει ωριμάσει κατά το ήμισυ αλευρώνουμε και κόβουμε στο κέντρο παράλληλα και επί 4 κάθετα.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.