O-tentic ΜΑΝΗΣ

ΠΡΟΖΥΜΙ

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 5’ στη 2η.

Ξεκούραση ζύμης
Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα μπολ και σκεπάζουμε με νάιλον. Το αφήνουμε για 15 ώρες περίπου για να γίνει σε θερμοκρασία 20-25°C

ΨΩΜΙ

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 6’ στη 2η.

Ξεκούραση σε μάζα
30’

Θερμοκρασία ζύμης
26°C

Βάρος ζύμης
Κόβουμε σε βάρος 2 kg και πλάθουμε.

Στόφα
40’ / 36°C/ 75% υγρασία.

Σχήμα
Μετά αναποδογυρίζουμε τη ζύμη στο τελάρο και την πιέζουμε για να μειώσουμε το ύψος.

Θερμοκρασία φούρνου
Χαράζουμε και ψήνουμε στους 210°C

Χρόνος ψησίματος
±60’

O-tentic Μάνης

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές