Sapore Oracolo

Γραμμάρια (g)
Sapore Oracolo 300
Nερό 1400
Αλεύρι δυνατό 70% 1000
Αλεύρι κίτρινο ψιλό 1000
Αλάτι 40
total 3740

Sapore Oracolo

Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με το 60% του νερού στην 1η ταχύτητα για 8´ και προσθέτουμε σταδιακά στη 2η ταχύτητα για ±4´ το υπόλοιπο νερό. Θερμοκρασία ζύμης 24-25°C.

Βήμα 2ο
Ξεκούραση ζύμης 30´ μέσα σε λεκάνη.

Βήμα 3ο
Κάνουμε ένα δίπλωμα και το ξεκουράζουμε για άλλα 30´.

Βήμα 4ο
Κάνουμε άλλο ένα δίπλωμα και το σκεπάζουμε για να ωριμάσει 12-14 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 24-25°C.

Βήμα 5ο
Στη συνέχεια ζυγίζουμε στο επιθυμητό βάρος και τοποθετούμε σε λαμαρίνα ή τελάρο.

Βήμα 6ο
Βάζουμε στη στόφα για 2,5-3 ώρες στους 30°C με 70% υγρασία.

Βήμα 7ο
Φουρνίζουμε στους 230°C και στην συνέχεια κατεβάζουμε στους 205°C για 45´ (αναλόγως το βάρος) με ανοικτό ντάμπερ τα τελευταία 20’.

Sapore Oracolo

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές