Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με το 60% του νερού στην 1η ταχύτητα για 8´ και προσθέτουμε σταδιακά στη 2η ταχύτητα για ±4´ το υπόλοιπο νερό. Θερμοκρασία ζύμης 24-25°C.
Βήμα 2ο
Ξεκούραση ζύμης 30´ μέσα σε λεκάνη.
Βήμα 3ο
Κάνουμε ένα δίπλωμα και το ξεκουράζουμε για άλλα 30´.
Βήμα 4ο
Κάνουμε άλλο ένα δίπλωμα και το σκεπάζουμε για να ωριμάσει 12-14 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 24-25°C.
Βήμα 5ο
Στη συνέχεια ζυγίζουμε στο επιθυμητό βάρος και τοποθετούμε σε λαμαρίνα ή τελάρο.
Βήμα 6ο
Βάζουμε στη στόφα για 2,5-3 ώρες στους 30°C με 70% υγρασία.
Βήμα 7ο
Φουρνίζουμε στους 230°C και στην συνέχεια κατεβάζουμε στους 205°C για 45´ (αναλόγως το βάρος) με ανοικτό ντάμπερ τα τελευταία 20’.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.