Για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 6-8’ στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης
26 ̊C
Ζύμη
Αφαιρούμε τη ζύμη από τον κάδο και την προσθέτουμε σε μια τετράγωνη πλαστική λεκάνη αφού πρώτα την έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο.
Στόφα
1 ώρα στους 36 ̊C και 78% υγρασία.
Κόψιμο
Αλευρώνουμε τον πάγκο και αναποδογυρίζουμε τη λεκάνη στον αλευρωμένο πάγκο. Στη συνέχεια, πιέζουμε τη ζύμη με τα δάχτυλα για να απλώσει και κόβουμε σε λωρίδες και μετά κάθετα στο βάρος και το σχήμα που θέλουμε, γυρίζοντας το κόψιμο στο κάτω μέρος. Τοποθετούμε στο τελάρο.
Χρησιμοποιούμε cookies με στόχο σας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας, να αναγνωρίζουμε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και τις προτιμήσεις σας καθώς και να μετράμε και να αναλύουμε την κίνηση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, καθώς και για το πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, διαβάστε την πολιτική για τα cookies μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Αποδοχή όλων των cookies» συναινείτε στη χρήση όλων των cookies.