Puravita Natura Corn Spicy Μπομπότα

BΑΣΙΚH ΣΥΝΤΑΓH

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο  για 2’ στην 1η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης: 22°C.

Ξεκούραση 30’

Μορφοποίηση

Ζυγίζουμε κομμάτια ζύμης 450g και μορφοποιούμε.

Στόφα: 40’ / 36°C / 75% σχετική υγρασία 

Συνθήκες ψησίματος

35-40’ (τελαρωτός φούρνος)

220°C τα πρώτα 10’ χωρίς ατμό και κατόπιν κατεβάζουμε στους 210°C.