ΠΙΤΣΑ

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι κίτρινο 700
Νερό 600
Αλεύρι Τ. 70% δυνατό 300
O-tentic Durum 40
Ελαιόλαδο 40
Αλάτι 20
Ζάχαρη 20
total 1720

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε για 2’ στην 1η ταχύτητα και για 6-8’ στη 2η.

Ξεκούραση σε μάζα
30’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε σε βάρος ±300 g και πλάθουμε σε μπάλα.

Ξεκούραση
30’

Σχήμα
Ανοίγουμε το ζυμάρι και τοποθετούμε πάνω τα υλικά που θέλουμε.

Στόφα
30’ / 36°C / 75% υγρασία.

Θερμοκρασία φούρνου
220°C

Χρόνος ψησίματος
15-20’

Πίτσα

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές