Πεϊνιρλί με O-tentic

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι κίτρινο 1000
Αλάτι 20
O-tentic Durum 40
Ελαιόλαδο 40
Νερό ± 700

Ζύμωμα
Στο ταχυζυμωτήριο για 4’ στην 1η ταχύτητα και για 5’ στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
26 ̊C

Ξεκούραση
Αφαιρούμε τη ζύμη από το ζυμωτήριο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά σκεπασμένη με πλαστικό.

Μορφοποίηση
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (140g ±) και πλάθουμε σε σχήμα ωοειδές.

Ξεκούραση
30 λεπτά

Γέμιση
Ανοίγουμε με (πλάστη-σφολιατομηχανή), τοποθετούμε τη γέμιση και κλείνουμε διπλώνοντας τις 2 άκρες για να δώσουμε το σχήμα.

Στόφα
40 λεπτά

Ψήσιμο
220 ̊C± για 15-20 λεπτά με ατμό.

Πεϊνιρλί με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές