Πεϊνιρλί με O-tentic Durum

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Στο ταχυζυμωτήριο για 4’ στην 1η ταχύτητα και για 5’ στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης
26 ̊C

Ξεκούραση
Αφαιρούμε τη ζύμη από το ζυμωτήριο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά σκεπασμένη με πλαστικό.

Μορφοποίηση
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε (140g ±) και πλάθουμε σε σχήμα ωοειδές.

Ξεκούραση
30 λεπτά

Γέμιση
Ανοίγουμε με (πλάστη-σφολιατομηχανή), τοποθετούμε τη γέμιση και κλείνουμε διπλώνοντας τις 2 άκρες για να δώσουμε το σχήμα.

Στόφα
40 λεπτά

Ψήσιμο
220 ̊C± για 15-20 λεπτά με ατμό.

Πεϊνιρλί με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές