Sapore Aida - Ψωμί Αργής Ωρίμανσης

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε στην πρώτη ταχύτητα για 12-15΄και στην δεύτερη για 3-5΄ (όταν προσθέτουμε το Aida).

Ξεκούραση σε μάζα
2 ώρες.

Μορφοποίηση
Κόβουμε σε καρβέλια 1 kg.

Στόφα
Τοποθετούμε στην στόφα για 1-1,5 ώρα σε θερμοκρασία 30°C και υγρασία 70%.

Φούρνισμα
Ψήνουμε με ατμό στους +-210°C για 1 ώρα και 10’.

Sapore Aida - Ψωμί Αργής Ωρίμανσης

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές