AIDA - Συνταγή για ψωμί Αργής Ωρίμανσης

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι κίτρινο χοντρόκοκο 1000
Μαγιά 7,5-10
Αλάτι 20
Νερό 650 περίπου
Sapore Aida 40-60
Βήμα 1ο
Ζυμώνουμε στην 1η ταχύτητα για 12-15΄και στην 2η για 3-5΄(όταν προσθέτουμε το Aida)

Βήμα 2ο
Ξεκούραση σε μάζα 2 ώρες .

Βήμα 3ο
Κόβουμε σε καρβέλια 1 kg.

Βήμα 4ο
Τοποθετούμε στην στόφα για 1-1,5 ώρα σε θερμοκρασία 30°C και υγρασία 70%.

Βήμα 5ο
Ψήνουμε με ατμό στους +-210°C για 1 ώρα και 10’.

AIDA - Συνταγή για ψωμί Αργής Ωρίμανσης

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές