Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί με Απευθείας Μέθοδο

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα:
Ζυμώνουμε όλα υλικά μαζί 6’ στην 1η ταχύτητα και 5’στην 2η .

Θερμοκρασία ζύμης:
25°C

Ξεκούραση σε μάζα:
2 ώρες

Μορφοποίηση:
Κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος

Ξεκούραση σε μάζα:
1 ώρα

Μορφοποίηση:
Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα

Στόφα:
40΄/ 32°C με 75% υγρασία.

Φούρνισμα:
Φουρνίζουμε στους 230°C με ατμό και ρίχνουμε το φούρνο στους 200°C για 60΄ περίπου.

Sapore ΕΛΕΝΑ - Ψωμί με Απευθείας Μέθοδο

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές