Γιαννιώτικο

Γραμμάρια (g)
Αλεύρι κίτρινο χοντρόκοκκο 800
Νερό 650
Αλεύρι Τ. 70% δυνατό 200
Ελαιόλαδο 50
O-tentic Durum 40
Αλάτι 20
total 1760

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στη 2η (για ταχυζυμωτήριο).

Θερμοκρασία ζύμης
28oC

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε.

Σχήμα
Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε τη ζύμη στη φόρμα την οποία έχουμε αλείψει με αρκετό ελαιόλαδο.

Στόφα
±50’ / 36oC / 75% υγρασία

Θερμοκρασία φούρνου
210oC με ατμό

Χρόνος ψησίματος
±1 ώρα για βάρος ζύμης 1 kg

Γιαννιώτικο

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές