Γιαννιώτικο

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην 1η ταχύτητα και για 4’ στη 2η (για ταχυζυμωτήριο).

Θερμοκρασία ζύμης
28oC

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε.

Σχήμα
Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε τη ζύμη στη φόρμα την οποία έχουμε αλείψει με αρκετό ελαιόλαδο.

Στόφα
±50’ / 36oC / 75% υγρασία

Θερμοκρασία φούρνου
210oC με ατμό

Χρόνος ψησίματος
±1 ώρα για βάρος ζύμης 1 kg

Γιαννιώτικο

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές