Ψωμί Γιαννιώτικο με O-tentic

Εκτέλεση Συνταγής

Ζύμωμα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4’ στην πρώτη ταχύτητα και για 4’ στην δεύτερη (για ταχυζυμωτήριο).

Θερμοκρασία ζύμης
28 °C

Ξεκούραση σε μάζα
20’

Βάρος ζύμης
Κόβουμε στο βάρος που θέλουμε.

Σχήμα
Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τοποθετούμε τη ζύμη στη φόρμα την οποία έχουμε αλείψει με αρκετό ελαιόλαδο.

Στόφα
±50’ / 36oC / 75% υγρασία.

Θερμοκρασία φούρνου
210 °C με ατμό.

Χρόνος ψησίματος
±1 ώρα για βάρος ζύμης 1 kg.

Ψωμί Γιαννιώτικο με O-tentic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Ανακαλύψτε

σχετικές συνταγές