Cremyvit Classic

Βήμα 1ο
Στο κρύο νερό (περίπου 20 °C) προσθέτουμε 400g Cremyvit Classic.

Βήμα 2ο
Χτυπάμε στο μίξερ για 3-4 λεπτά στην 2η ταχύτητα με το σύρμα μέχρι τη δημιουργία ομογενοποιημένης κρέμας ζαχαροπλαστικής.

Βήμα 3ο
Αφήνουμε την κρέμα να σταθεροποιηθεί για 30 λεπτά στο ψυγείο και είναι έτοιμη προς χρήση.

Βήμα 4ο
Μπορεί να προστεθεί κρέμα μέχρι 50% Chantypak ή Whippak ή ζωική κρέμα Puratos.

CREMYVIT - classic

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές