Γραμμάρια (g) | ||
---|---|---|
Ζύμη Choux | ||
Νερό | 500 | |
Beurre De Laiterie 82% | 200 | |
Αλάτι | 10 | |
Αλεύρι | 300 | |
Ολόκληρα αυγά | 500 | |
Κρέμα σοκολάτας γάλακτος | ||
Festipak | 250 | |
Κρέμα Γάλακτος 35% Du Pont Morin | 250 | |
Belcolade Malt Γάλακτος | ||
Γάλακτος | 2500 | |
Sauce σοκολάτας γάλακτος | ||
Κρέμα Γάλακτος 35% Du Pont Morin | 125 | |
Γάλα | 125 | |
Κρόκος αυγού | 50 | |
Belcolade Malt Γάλακτος | 175 |
Επίπεδο πολυπλοκότητας: