BELCOLADE Red fruit delight - Blanc Selection

Γραμμάρια (g)
Mousse λευκής σοκολάτας
Γάλα 80
Κρέμα 35% 80
Κρόκοι αυγών 30
Belcolade Blanc Selection 334
Belcolade βούτυρο κακάο 15
Κρέμα 35% 115
Chantypack 115
Παντεσπάνι
Tegral Biscuit 225
PatisFrance αμύγδαλο σκόνη 125
Ζάχαρη άχνη 120
Αυγά 300
Νερό 45
Κόκκινο χρώμα
Sauce φράουλας
Miroir ουδέτερο 200
PatisFrance Starfruit φράουλα 200

Mousse ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μέθοδος Παρασκευής
Βράζουμε το γάλα μαζί με την κρέμα στους 82°C, τα ρίχνουμε πάνω από τους κρόκους των αυγών για να τα παστεριώσουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Belcolade blanc selection και το βούτυρο κακάο. Τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Χτυπάμε ελαφρά την Chantypak & την κρέμα μαζί και τις προσθέτουμε στο προηγούμενο μίγμα (35°C). Τοποθετούμε τη μους σε τσέρκια διαμέτρου 10cm, κόβουμε στη μέση με ένα κουπάτ και το βάζουμε στο ψυγείο

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Μέθοδος Παρασκευής
Χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά για 6’ στη γρήγορη ταχύτητα. Για μια λαμαρίνα διαστάσεων 40x60cm βάζουμε 600g μίγματος και ψήνουμε για 5’ στους 235°C Γεμίζουμε χάρτινα ποτηράκια με 35g από το μίγμα, κλείνουμε με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30” στα 800w.

SAUCE ΦΡΑΟΥΛΑΣ

Μέθοδος Παρασκευής
Ανακατεύουμε και τα δύο υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Κόβουμε το παντεσπάνι στρογγυλό, βάζουμε από πάνω την mousse και γεμίζουμε στο κέντρο με το κούλις φράουλας. Διακοσμούμε με το παντεσπάνι από τα χάρτινα ποτήρια και με φρέσκιες φράουλες ή άλλα φρούτα. Γεμίζουμε χάρτινα ποτηράκια με 35g από το μίγμα, κλείνουμε με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30” στα 800w.

BELCOLADE Red fruit delight - Blanc Selection

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές