Ζύμη choux με Tegral Clara Super

Γραμμάρια (g)
Tegral Clara 1000
ή Tegral Clara Super
Νερό 900
Γάλα 500
Ηλιέλαιο 200
total 2600

Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το νερό και το γάλα μεταξύ 50 και 60°C. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στη μεσαία ταχύτητα για 5’ με το φτερό. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με σκαλιστό κορνέ κόβουμε τη ζύμη στο επιθυμητό μέγεθος.

Βήμα 2ο
Ψήνουμε στους 160°C για τα πρώτα 5΄ με κλειστά damper και μετά τα ανοίγουμε για 30 με 45’ ανάλογα με το μέγεθος.

Ζύμη choux με Tegral Clara Super

Επίπεδο πολυπλοκότητας: