Ζύμη choux με Tegral Clara Super

Εκτέλεση Συνταγής

Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το νερό και το γάλα μεταξύ 50 και 60 °C.

Βήμα 2o
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στη μεσαία ταχύτητα για 5’ με το φτερό.

Βήμα 3o
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με σκαλιστό κορνέ κόβουμε τη ζύμη στο επιθυμητό μέγεθος.

Βήμα 4ο
Ψήνουμε στους 160 °C για τα πρώτα 5΄ με κλειστά damper και μετά τα ανοίγουμε για 30 με 45’ ανάλογα με το μέγεθος.

Ζύμη choux με Tegral Clara Super

Επίπεδο πολυπλοκότητας: