Γλυκές Καρδιές για του Αγ.Βαλεντίνου με μίγμα για choux Tegral Clara Super

ΖΥΜΗ choux ΜΕ Tegral Clara Super

Βήμα 1ο
Ζεσταίνουμε το νερό και το γάλα μεταξύ 50 και 60°C. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στη μεσαία ταχύτητα για 5’ με το φτερό.

Βήμα 2ο
Βάζουμε την ζύμη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και την σκεπάζουμε από πάνω με άλλο ένα . Ανοίγουμε σε σφολιατομηχανή ή με τον πλάστη σε ύψος 1cm. Bάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Όταν την βγάλουμε δεν θα πρέπει να κολλάει αλλά ούτε και να είναι πολύ σκληρή.

Βήμα 3ο
Βγάζουμε από πάνω το αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε ένα καινούριο. Αναποδογυρίζουμε και αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί που είναι από πάνω.

Βήμα 4ο
Κόβουμε σε σχήμα καρδιάς και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να μαλακώσει αρκετά.

ΚΟΚΚΙΝΟ crumble

Βήμα 1ο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και περνάμε την ζύμη από σφολιατομηχανή ώστε να αποκτήσουμε μια ζύμη ύψους 2mm. Το βάζουμε στην κατάψυξη να κρυώσει και μετά κόβουμε στο σχήμα καρδιάς όπως και το choux.

Βήμα 2ο
Τοποθετούμε πάνω από το choux.

Βήμα 3ο
Ψήνουμε σε ταμπανωτό φούρνο στους 170C για 3΄με κλειστά ντάμπερ και άλλα 30΄με ανοιχτά. Για αερόθερμο ψήνουμε στους 150-155C για 25-30΄ανάλογα τον φούρνο.

Tip
Προτείνουμε μια γέμιση με λευκή σοκολάτα Belcolade και Topfil Κεράσι.

Γλυκές Καρδιές για του Αγ.Βαλεντίνου με μίγμα για choux Tegral Clara Super

Επίπεδο πολυπλοκότητας: