DOLCE PARADISO ΡΑΒΑΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΒΗΜΑ 1o
Στο μίξερ βάζουμε το νερό και το ηλιέλαιο και έπειτα προσθέτουμε το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε με το φτερό για 1’στην αργή ταχύτητα και 3’στη μεσαία.

ΒΗΜΑ 2ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε. Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’.

ΒΗΜΑ 3ο
Σιροπιάζουμε με χλιαρό το ραβανί και χλιαρό σιρόπι σιγά σιγά.

DOLCE PARADISO ΡΑΒΑΝΙ

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Ελληνική Ζαχαροπλαστική