DOLCE PARADISO ΡΑΒΑΝΙ

Γραμμάρια (g)
Dolce Paradiso
Dolce Paradiso 1000 g
Νερό 375 g
Ηλιέλαιο 375 g
Σιρόπι
Νερό 1000 g
Ζάχαρη 1300 g
Ξύλα κανέλας 1 τμχ
Φλούδα από πορτοκάλι
Χυμός λεμονιού 5 g

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΒΗΜΑ 1o
Στο μίξερ βάζουμε το νερό και το ηλιέλαιο και έπειτα προσθέτουμε το Dolce Paradiso. Αναμιγνύουμε με το φτερό για 1’στην αργή ταχύτητα και 3’στη μεσαία.

ΒΗΜΑ 2ο
Τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε. Για μίγμα 1Kg ψήνουμε σε αερόθερμο στους 175°C για ±30’ και σε ταμπανωτό στους 180°C για ±30’.

ΒΗΜΑ 3ο
Σιροπιάζουμε με χλιαρό το ραβανί και χλιαρό σιρόπι σιγά σιγά.

DOLCE PARADISO ΡΑΒΑΝΙ


Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Αξιώσεις

  • Ελληνική Ζαχαροπλαστική