Patis' Macaron

Macaron (κέλυφος)

Βήμα 1ο
Χτυπάμε το PatisFrance Patis’ Macaron και το νερό μαζί,με το φτερό, στη γρήγορη ταχύτητα για 5’.

Βήμα 2ο
Με ένα κορνέ 8-10cm κόβουμε, σε ένα αντικολλητικό χαρτί ή σε σιλπάτ, τα macarons.

Βήμα 3ο
Σε ταμπανωτό φούρνο ψήνουμε στους 150°C, με ανοιχτά dampers, για 20’ ενώ σε αερόθερμο φούρνο στους 130°C με ανοιχτά dampers για 25’.

Βήμα 4ο
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με γεμίσεις της επιλογής μας.

Macaron (κέλυφος cacao)

Βήμα 1ο
Χτυπάμε το PatisFrance Patis’ Macaron και το νερό μαζί,με το φτερό, στη γρήγορη ταχύτητα για 5’.

Βήμα 2ο
Με ένα κορνέ 8-10cm κόβουμε, σε ένα αντικολλητικό χαρτί ή σε σιλπάτ, τα macarons.

Βήμα 3ο
Σε ταμπανωτό φούρνο ψήνουμε στους 150°C, με ανοιχτά dampers, για 20’ ενώ σε αερόθερμο φούρνο στους 130°C με ανοιχτά dampers για 25’.

Βήμα 4ο
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με γεμίσεις της επιλογής μας.

Patis' Macaron

Επίπεδο πολυπλοκότητας: