Patis' Macaron

Γραμμάρια (g)
Patis' Macaron
Patis'Macaron 1000
Νερό (ζεστό 45-50 ° ) 200
Χρώμα σε σκόνη 2
Patis' Macaron total 1202
Ganache Φιστίκι
Belcolade Blanc Selection 385
Corman Carlsbourg 35% 320
PatisFrance Pistache Praline 250
Beurre De Laiterie 82% 80
Belcolade Cocoa Butte 80
Ιμβερτοζάχαρο 35
Ganache Φιστίκι total 1150

Patis' Macaron

Βήμα 1ο
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 ́ με το φτερό στην 3η ταχύτητα.

Βήμα 2ο
Κόβουμε το μίγμα σε silpat ή σε αντικολλητικό χαρτί.

Βήμα 3ο
Φουρνίζουμε σε ταμπανωτό φούρνο στους 150°C για 20-25 ́ με ανοιχτά ντάμπερ και σε αερόθερμο στους 135°C για 20 ́ με ανοιχτά ντάμπερ.

Ganache ΦΙΣΤΙΚΙ

Βήμα 1ο
Βράζουμε την κρέμα με το ιμβερτοζάχαρο και τη ρίχνουμε στη Belcolade Blanc Selection με το Praline Pistachio και το Belcolade Cοcoa Butter .

Βήμα 2ο
Όταν το μίγμα φτάσει στους 35°C ενσωματώνουμε το Beurre De Laiterie 82% και ομογενοποιούμε με ένα μίξερ χειρός.

Βήμα 3ο
Αφού κρυώσουν τα μακαρόν, τα γεμίζουμε με το Ganache.

Patis' Macaron

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές