Μους με Belcolade Supreme E740

Γραμμάρια (g)
Παντεσπάνι
Tegral Biscuit Choco 1100
Αυγά 600
Νερό 300
Chocolate Creamy
Whippak 250
Γάλα 250
Κρόκοι αυγών 100
Ζάχαρη 50
Belcolade Noir Supreme 280
ΜΟΥΣ
Γάλα 150
Κρέμα 35% 260
Ζάχαρη 30
Bavarois neutre 60
Belcolade E740 330
Κρέμα 35% 400

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Μέθοδος Παρασκευής
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα για 1΄στην 1η ταχύτητα και για 8΄στη 3η. Ψήνουμε στους 180 C για περίπου 45 λεπτά.

Chocolate Creamy

Μέθοδος Παρασκευής
Βράζουμε τη Whippak με το γάλα, τη ζάχαρη και τους κρόκους αυγών στους 85 C. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει. Τοποθετούμε το μείγμα σε τσέρκι και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

ΜΟΥΣ

Μέθοδος Παρασκευής
Βράζουμε το γάλα με την κρέμα 35% και τη ζάχαρη μαζί και προσθέτουμε το Bavarois. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα αυτό στη σοκολάτα E740 και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα γκανάζ. Στους 40 C προσθέτουμε την ελαφρώς χτυπημένη σαντιγύ. Τοποθετούμε το μείγμα σε τσέρκι και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΟΜΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Πάνω από το παντεσπάνι, τοποθετούμε τη κρέμα σοκολάτας και κλείνουμε με τη μους. Τέλος επικαλύπτουμε με το Mirroir Glassage Choco. Διακοσμούμε με παραλληλόγραμμα φύλλα σοκολάτας μαύρης, γάλακτος και macaron.

Μους με Belcolade

Επίπεδο πολυπλοκότητας:  

Εξερεύνηση

σχετικές συνταγές